Menu

Menukaart

Koude voorgerechten

Gravlax / Gember / Ponzu / Pijpajuin

Carpaccio rund / Balsamico / Pecorino

Platte oesters (Zeeuwse)

Rode biet / Geitenkaas / Granny smith *

Carpaccio tonijn / Limoen vinaigrette *

Creuse oesters (St-Vaast)

Warme voorgerechten

1/2 kreeft / Limoenboter / Pasta

Risotto / Bisque / Zeebaars

Reuze gamba's / Kruidenboter (met of zonder look)

Pommes moscovit (Royal Belgian Oscietra) / Zure room

Garnaalkroketten

Gegratineerde oesters / Champagnesaus

Traag gegaard gelakt buikspek / Pinda / Wortel

Pommes ostendaise / Grijze garnalen

Kaaskroketten

Stoofpotje kikkerbil / Bieslookroomsaus

Visgerechten

Melktongetjes 'Meunière' / Verse frietjes

Zeebaars / Ratatouille / Zoete aardappel

Lotte / warme groenten *

Kabeljauwhaasje / Beurre blanc met sinaas / Prei / Chantenay wortel

Griet / Soja en dashi saus / Spitskool / Spek

Roggevleugel / Beurre noisette / Spinazie / Kappertjes

Vleesgerechten

Kraai à l'échalotte

Rib-eye 'Black Angus'

Wok Mechelse koekoek / warme groenten *

Pluma (iberico) / Extra fins boontjes / Charlotte aardappel

Curry d'agneau

Filet pur 'Black Angus'

Mechelse koekoek / Truffelsaus

Tartaar rund / klassiek

Osso buco / Pasta of frietjes

Niertjes / Warme groenten / Graantjesmosterd

Nagerechten

Crème brûlée

Limoensorbet / wodka / espuma gin-fizz

Appeltaart / Vanille-ijs

Dame blanche

Moelleux aux chocolat / Vanille-ijs

Panna cotta witte chocolade / Miso karamel / Kaneel krokant

* Sana-gerechten: Gezond kan ook lekker zijn

Reserveer online

Boek meteen uw tafel online bij Bistronoom

Reserveren