Welkom & Introductie

Hartelijk welkom bij Bistronoom

Bernard Claessens kreeg de passie voor het koken al van jongs af aan in de keuken van zijn moeder thuis. De stap naar Hotelschool Ter Duinen werd dus al snel gezet.

Na zijn opleiding deed hij meerdere jaren ervaring op in Les petits ognions (Brussel), La Maison du Signe** (Brussel), Het Laurierblad** (Berlare), Eddy Vandekerckhove* (Kortrijk).

In 1998 zette hij de grote stap naar zijn eigen zaak. Na 23 jaar kan men zeggen dat de Bistronoom een gevestigde waarde is geworden.

Een maand na opening werd zijn zoon Henri geboren en kreeg de passie voor het beroep met de paplepel in de mond. Na opgegroeid te zijn tussen de potten en de pannen was ook voor hem de stap naar de hotelschool snel gezet.

Op 19 jarige leeftijd trad hij in de voetsporen van zijn vader, wat nu zorgt voor een keuken met klassiekers en eigentijdse gerechten.

Bij de Bistronoom tafelt u in een normandisch pittoresk restaurant omgeven door het groen van de Vlaamse Ardennen, perfect voor een snelle zakenlunch of een uitgebreid diner. In de zomer kan u terecht op ons ruim terras en eveneens beschikken wij ook over een priv├ęzaaltje die kan dienen voor verschillende gelegenheden tot 24 personen.

Keuken

Vanaf 's morgensvroeg zijn wij in de weer om u te kunnen bedienen van verse producten en seizoensgebonden gerechten.

Zaal

Dagelijks staan wij paraat voor een correcte bediening om u op alle gebieden te laten genieten.

Op zoek naar flexi voor in de zaal

Wij zijn op zoek naar iemand die ons team wil komen versterken.

Kent u iemand of bent u zelf geïnteresseerd? Neem dan zeker contact met ons op.


U kan ons contacteren op 056 61 11 22

Sluit venster